loader image
Pauline Volkert - De stille kracht van DownTalent

Pauline Volkert

Auteur & Spreker

Pauline Volkert

Auteur & Spreker

Pauline's verhaal

Iedereen heeft een verhaal. Het verhaal van Pauline gaat over perfecte imperfecties in het leven. En hoe je daarmee omgaat. Het gaat over onvoorwaardelijke liefde. Over je gevoel volgen. Over zelfvertrouwen. En over verwachtingen durven los te laten. Elke beperking biedt een kans. Dat is haar missie. Ze deelt haar eye-openers met de wereld middels haar nieuwe boek en haar inspirerende keynotes. Benieuwd naar haar verhaal?

“Jaimy heeft me veranderd. Liefde. Dat is echt onvoorwaardelijk. Dat gaat voorbij vooroordelen en verwachtingen.''

Pauline Volkert

Over luisteren naar je gevoel

De stille kracht van DownTalent

Recent is het boek ‘De stille kracht van DownTalent’ van Pauline Volkert verschenen. Haar prachtige dochter Jaimy werd geboren met het downsyndroom. Met het opschrijven van Pauline’s persoonlijke verhaal is dit unieke boek ontstaan, waarin ze haar levenslessen en eye-openers met de wereld deelt. Het boek gaat over het luisteren naar je gevoel met de innerlijke veranderprocessen die daarbij komen kijken.

Anderen over Pauline

Keynotes

Het boek dat ik heb geschreven is ontstaan uit mijn moederhart. Mijn ervaringen met mijn kind, Jaimy, dat wordt geboren met het downsyndroom. Wat doet dat met mij en hoe ga ik daarmee om? Hoe voed ik haar op en welke hulptroepen zet ik daarbij in. Maar ook: tegen welke obstakels loop ik? Het hele veranderproces breng ik in beeld.

Vanuit mijn diepste pijn wordt La Oya Dagbesteding geboren. Met Jaimy als inspiratiebron. Welke achterliggende gedachte ligt er achter de methodieken en hoe is die visie ontstaan? Waarom kiezen wij voor kleinschalige dagbesteding met maximaal tien hoogsensitieve jongeren (hsp) die binnen een veilige omgeving een programma op maat krijgen aangeboden, gericht op praktische en sociale ontwikkeling?

 

Als ouder kun je geraakt worden en voelen of dit bij je eigen kind past of niet. Als ondernemer kun je mijn proces vertalen naar je eigen bedrijfsvoering. Herken je iets? Neem het mee en laat je inspireren, je onderbewustzijn weet precies wat goed voor je is en wat niet. Je eigen wijsheid kan door de energie van mijn woorden worden aangewakkerd en je inzichten geven die al lang in jezelf zaten te wachten om naar buiten te komen. Noteer ze en ga ermee aan de slag.

Mijn boek en inspiratiesessies zijn een mix van psychologische processen, spirituele ontwikkeling en ondernemerschap vanuit mijn moederschap, gekoppeld aan mijn levensloop. Mag ik jou ook inspireren?

Scroll to Top